CASA CÚNDARO

Descobriu el Call Jueu de Girona

Des del nostre establiment Casa Cúndaro, gaudireu d’una ubicació privilegiada: estareu allotjats a l’únic establiment turístic del famós Call Jueu. A més de formar part de la història de la ciutat, des del Call Jueu us trobareu molt a prop dels monuments més bonics i emblemàtics del Barri Vell.

La història del Call Jueu de Girona

Ambientat en l’estil heretat de l’època medieval, el barri jueu de Girona, anomenat Call Jueu, és un dels barris jueus més ben conservats del món. La primera comunitat jueva va començar a crear-s’hi el segle XII, i va residir al barri fins l’estiu de l’any 1492, quan un decret va obligar els jueus a vendre els seus espais religiosos. Gràcies a diverses cerques arqueològiques, es segueixen trobant jaciments de l’època al centre de Girona.

 

A més, si voleu submergir-vos en el passat de la ciutat de Girona, no us podeu perdre la visita al Museu d’Història dels Jueus .

Girona: una ciutat amb passat, present i futur

Moderna i autèntica, així es defineix Girona. Per viatjar en el temps i descobrir la ciutat i el seu patrimoni cultural únic, us suggerim:

 

  • Visitar la Catedral de Girona, a un pas del nostre establiment

  • Creuar el Pont Eiffel, des del qual podreu admirar les cases del riu Onyar

  • Passejar per la muralla del Barri Vell i contemplar les millors vistes de la ciutat

  • Gaudir de la gastronomia de Girona, reconeguda i admirada

  • Celebrar les festes locals més famoses: Temps de Flors, Sant Narcís…

  • I molt més !